masz rację, trochę uogolniłem w odniesieniu do tej zakichanej cyny eko...
Korozja, zabezpieczenia antykorozyjne jak to wygląda w O III
Zwiń
X
-
Nie wiem jak z korozją bo moja ex O3 była za nowa, ale jeśli chodzi o zabezpieczenie antykorozyjne samych dolnych progów w O3 to nie jest za ciekawie. Chodzi mi dokładnie o miejsca do podnoszenia auta. Już po pierwszym podnoszeniu gumo-podobna masa którą są pokryte te progi cała popękała i zaczęła odpadać. Progi też się powyginały. Niech inni się wypowiedzą bo na pewno nie jeden zmieniał koła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lockinNie wiem jak z korozją bo moja ex O3 była za nowa, ale jeśli chodzi o zabezpieczenie antykorozyjne samych dolnych progów w O3 to nie jest za ciekawie. Chodzi mi dokładnie o miejsca do podnoszenia auta. Już po pierwszym podnoszeniu gumo-podobna masa którą są pokryte te progi cała popękała i zaczęła odpadać. Progi też się powyginały. Niech inni się wypowiedzą bo na pewno nie jeden zmieniał kołaJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kapitan SnujaJa to się zastanawiałem czy w pierwszym tygodniu nie pojechać i zawalić całego podwozia porzadną antykorozją. Nie wiem tylko co na to producent i gwarancja.
a nie lepszy garaż :?: na noc, na jesień i zimę :?:O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maol72Zamieszczone przez Kapitan SnujaJa to się zastanawiałem czy w pierwszym tygodniu nie pojechać i zawalić całego podwozia porzadną antykorozją. Nie wiem tylko co na to producent i gwarancja.
a nie lepszy garaż :?: na noc, na jesień i zimę :?:Biały działkowóz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lockin. Progi też się powyginały.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBOIII jest tak odchudzona że wygina się od samego patrzenia na nią"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
Komentarz